Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

Kælke og bobslæder med rat til billige priser

Kælk. Billig Stiga kælk på tilbud

Når det er blevet vinter og sneen daler, så er det også blevet tid til at tage en tur ud på kælkebakkerne med sin slæde. Derfor forhandler vi naturligvis et bredt udvalg i både kælke og slæder. Lige nu har vi mange modeller på lager, både dem der egner sig særligt godt til de allermindste, ekstra sporty modeller samt et super fedt snowboard fra Stiga.

Kvalitetsmæssigt holder vi altid et højt niveau, her på Sport247. Det gælder både i de mange andre kategorier, men i særdeles også her i kategorien med kælke og slæder. Med disse er det ganske billigt, at komme ud og nyde de sjovere aspekter ved vinterens snevejr. Så mangler du en slidstærk kælk så er du kommet til det rette sted.

Bobslæde med rat fra Stiga

Det svenske mærke Stiga er leverandør til mange forskellige former for sport og sjov, men startede oprindeligt med at sælge græsslåmaskiner og andre former for haveredskaber. På hjemmesiden for Stiga Games, som du kan se hvis du klikker her, kan du se hele Stiga`s udvalg i sports-tilbebør og anden sjov. I kategorien : anden sjov, finder du helt sikkert deres bobslæder med rat. Dem kan du få hos os i Sport247 i flere forskellige varianter, men det er bobslæder med rat til billige priser, når du ser på vores tilbud.

Hvis du køber en bobslæde, eller en kælk, med rat fra Stiga får en en bobslæde som ikke ligger helt smadret i siden af kælkebakken, så snart den rammer et bump.

Kælk eller bobslæde - Hvad skal jeg vælge ?

En kælk er det oprindeligt ord, og man forbindes stadig ordet kælk, med et transportmiddel til de snerige dage som er lavet i træ med metalmeder nederunder. Men ordet kælk kan ligeså godt dække den mere moderne kælk, som man så nu kalder for en bobslæde. Alle kan se forskel på det man før kaldte en kælk og så på en bobslæde, men i virkeligheden er de begge 2 kælke.

Så vælg den kælk eller bobslæde du synes passer dit behov, og hvis du vælger en fra Stiga, kan vi i hvert fald garantere at du ikke går helt galt i byen, eller på kælkebakken.

Du kan hos os få modellen Stiga Ultimate pro, Snowracer Force, og deres Stiga Baby serie.

I videoen her kan du se nogle som tager det at kælke til et helt nyt niveau.Virkelig god video: