Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

-50%
Didriksons Lopme Kid flyverdragt Blå Børn
Pris: 699.95
Før: 1,399.95
-50%
Didriksons Lopme Kid flyverdragt Lilla Børn
Pris: 699.95
Før: 1,399.95
-50%
Didriksons Migisi Coverall lys blå til børn
Pris: 549.95
Før: 1,099.95
-50%
Didriksons Migisi Coverall Navy til børn
Pris: 549.95
Før: 1,099.95

-50%
Didriksons Migisi Coverall Sort
Pris: 549.95
Før: 1,099.95

Billige flyverdragter. Udsalg og lave priser

Flyverdragter! Sport247 har efterhånden en lang tradition i at finde et godt og bredt udvalg af de bedste flyverdragter til både de små og store børn.

Vi forhandler flyverdragter fra Didriksons og Reima som efter vores mening levere den bedste og mest slidstærke kvalitet. Der stilles altid store krav til den ultimative flyverdragt som skal kunne holder vandet ude efter en hel dag med regn, sne, fugt og leg samtidig skal den holder på varmen uden barnet overopheder. Med et stort og bredt udvalg, fornuftige priser og ikke mindst en utroligt høj kvalitet, kan man næsten altid finde en velegnet model her på Sport247.

Flyverdragt udsalg

Vi har generelt lave priser på vores flyverdragter af høj kvalitet. Og hos os vil du altid kunne finde gode tilbud på Didrikson, Reima og Hummel flyverdragter til børn, men nogle gange kan vi oven i købet presse prisen endnu længere, og det gør vi på vores udsalg af flyverdragter. Du finder både vores tilbud, og vores udsalg i varefeltet her ovenover tekstfeltet.

Reima Flyverdragt:

Reima er en af de store mærker indenfor flyverdragter til børn online. Her får du virkelig kvalitet til fornuftige priser. Når vi har vores Reima flyverdragt udsalg, så bliver lageret hurtigt tømt. Vi mener dog ikke at du behøver vente til der er udsalg, da vores priser er så lave på vores tilbud, at det med vores priser næsten ikke engang kan betale sig at vente.

Hvis du gerne vil købe et helt vintersæt til dit barn i mærket Reima, så kan du finde elefanthuer fra Reima her, og her har du vanter fra Reima

Flyverdragt Tilbud:

Flyverdragt udsalg er noget vi har når vi en vare er ved at udgå. Flyverdragt tilbud er noget vi kan køre på helt nye varer, for simpelthen at justere på prisen. Derfor kan det som jeg nævnte tidligere ikke altid betale sig at vente på udsalget, og hvad nu hvis din favorit slet ikke kommer på udsalg ? Vores tilbud er så lave, at du roligt kan få det du vil have, nu.

Hummel Flyverdragter:

Hummel er det 3 helt store navn vi kører med hos Sport247, når det handler om flyverdragter. DE fleste danskere kender Hummel, og ved hvilken stor kvalitet man bare får derfra, og det til fornuftige priser oven i købet. Vi er stolte af at være Hummel leverandør.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kompetente kundeservice hvis du ønsker svar på et af de mange spørgsmål der trænger sig på ved køb af en ordentlig flyverdragt!