Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

-30%
ZigZag Rieti PU regnsæt i Navy til børn
Pris: 349.00
Før: 499.95
-30%
ZigZag Rieti PU regnsæt i Pink til børn
Pris: 349.00
Før: 499.95
-30%
adidas Sports Crew Joggingdragt til børn i rød
Pris: 174.95
Før: 249.95

Børnetøjs pakker og sæt

 

Her har vi vores udvalg af pakker og sæt  til børn. Der er skiundertøj, træningssæt og shortssæt. Vi har produkter fra forskellige mærker såsom Adidas, Hummel og Helly Hansen. Rigtigt ofte kan det være praktisk, og pænt, med et helt sæt af noget tøj som man ved allerede fungerer for en. Det kan også være at man leder efter et helt sæt tøj fordi man tænker at man så kan spare lidt på prisen. Og begge synspunkter er noget vi støtter her hos Sport247, så derfor har vi også en afdeling hvor vi har vores skiundertøj til børn, i et sæt, træningssæt eller hvad med et lækkert spilletøjssæt fra NBA i børnestørrelser ?

Profiltøj til børn

Når vi snakker om at købe børnetøj i sæt, er det ikke blot de faktorer som jeg nævnte før, der er vigtige. Hos Sport247 kan du købe mange sæt på en gang, og spare meget, meget mere. Er i en klub, en forening eller fra en skole og har i brug for et sæt / en pakke af t-shirts til børn, bukser, shorts eller jakker, så kontakt vores support og få priser som er markant lavere , end de i forvejen lave priser du ser her på siden.

Billigt sæt tøj til børn

Som jeg allerede har nævnt lige ovenfor, så er vi bare billige. Og du er meget velkommen til at tjekke vores priser op imod de andre udbydere af børnetøj derude, og s¨å vend tilbage igen. Bare husk at vi har de kendte mærker. Og de er kendte fordi holdbarhed osv bare er bedre end det absolutte discounttøj du også kan finde.

Har du yderligere spørgsmål til hvilket sæt tøj du kan købe til dit barn, eller søger du klubrabat, rabat til spejderforeningen eller andre foreninger på billige t-shirts, så kontakt vores support nu, og høre nærmere.