Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

-43%
Endurance Portola Cykelbuks Junior
Pris: 299.95
Før: 529.95
-44%
Endurance Teton Cykel Jersey Junior
Pris: 249.95
Før: 449.95
-44%
Endurance Teton Cykel Jersey Junior
Pris: 249.95
Før: 449.95
-50%
Endurance Teton Cykelbuks Med Sele Junior
Pris: 349.95
Før: 699.95

Cykeltøj børn

 

Hos Sport247 finder du et fint udvalg af cykeltøj til børn. Du kan finde cykelbukser og cykeltrøjer fra det store danske mærke indenfor cykeltøj Vangard. Alt vores cykeltøj til børn er til en enddog meget fornuftig pris, grundet vores næsten konstante tilbud, og vores jævnlige udsalg.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg ser efter cykeltøj til børn ?

Du skal kigge efter de samme ting som når du skal købe cykeltøj til voksne. Dette har jeg uddybet i den her artikel ( klik her og læs mere ). Men udover de sædvanlige ting, som, jeg har beskrevet andetsteds, så er det typisk at børn ikke cykler de samme lange distancer som voksne, og ofte er det første sæt cykeltøj købt til børn , et begyndersæt. Det vil sige: Du ved måske ikke om dit barn også kører på cykel om 1-2 år, ja måske om 1-2 måneder. Så pas på med at ligge for store økonomiske byrder på husholdningsøkonomien, før end at jeres barn viser en mere langvarig interesse ved cykling. 

Vores cykeltøj er dog absolut i den fornuftige ende, rent prismæssigt. Men det er samtidig af en kvalitet som ikke skal skiftes, selv hvis jeres barn udvikler en længerevarende interesse for cykelløb.