Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

-50%
Endurance Pomona Capri Cykelbuks Med Sele Herre
Pris: 499.95
Før: 999.95
-13%
Newline Vandtæt Cykelbuks Med Sele
Pris: 689.95
Før: 800.00
-28%
Newline Cykelshorts Med Sele Herre
Pris: 429.95
Før: 600.00
-38%
Newline Cykelshorts Dame
Pris: 309.95
Før: 499.95

-32%
Newline Capri Cykelshorts Dame
Pris: 349.95
Før: 519.95
-38%
Newline Cykelshorts Herre
Pris: 309.95
Før: 499.95
-50%
Endurance Poway Lang Cykelbuks Med Sele Herre
Pris: 499.95
Før: 999.95
-21%
Newline Capri Cykelbuks Med Sele Herre
Pris: 469.95
Før: 600.00

Cykelbukser

Hos Sport247 kan vi tilbyde billige cykelbukser fordi vi i mange år har haft rigtigt gode leverandøraftaler med blandt andet danske Vangard . Af andre danske mærker indenfor cykeltøj af høj kvalitet kan vi også nævne mærket Fusion.

Hvilke cykelbukser skal jeg vælge ?

De mærker vi sælger her hos Sport247 er alle af en så høj kvalitet, at du ikke behøver bekymre dig om holdbarhed, pasform og generel kvalitet. De er blevet testet helt bund. Der er selvfølgelig nogle bukser som er bedst i test, men det er et mere individuelt valg, om dine cykelbukser er bedst i test for dig, og dine behov. Når det så er sagt, så er der stadig nogle parametre du kan vælge imellem , når du skal vælge de helt rette cykelbukser og cykelshorts. Lad mig ridse nogle af dem op her:

Cykeltøj er nemlig meget mere end bare et stykke tøj du tager på kroppen. Men spiller en næsten ligeså stor rolle som selve cyklen og alle dens dele.

Med det helt rette cykeltøj kan du nemlig præstere lidt mere på alle parametre, så lad os se på hvor ved dine nye cykelbukser du kan finde de små forbedringer. Det første jeg vil nævne er dine cykelbuksers komfort. Disse skal være polstrede, så det bliver en glæde at sidde ned i så lang tid og piske derudaf. Du kan vælge mellem flere forskellige former for siddepuder, både til mænd og til kvinder . Vælg et par cykelbukser/ cykelshorts eller knickers som polstrer dig lige præcis der hvor din krops anatomi har brug for det. Snak med eventuelt med vores support her hos Sport247 og få yderligere råd i den retning. Vi har folk siddende på supporten som selv cykler, meget.

Puden som skal polstre din bagdel skal være fremstillet i et bakteriehæmmende materiale, og hvis det samtidig har en høj grad af evne til svedtransportering, er du sikret mod alt for ildelugtende cykelbukser.

Selerne skal ikke sidde for stramt, eller for løst og buksebenene skal være konstrueret således at de ikke begynder at kravle op ad benet ( det ordnes typisk med silikone, som allerede er indlagt i de cykelbukser, cykelshorts og knickers som vi sælger hos Sport247) . Hvis du har kompression i dine cykelbukser kan det hjælpe med at holde musklerne på plads, og det, i følge videnskabelige undersøgelser, også øge blodgennemstrømningen og dermed skabe en hurtigere restitution.

Hvilken slags cykelbukser sælger i ?

Vi sælger korte og lange cykelbukser ( cykelshorts, almindelige cykeltights og knickers til cykling. Vi har bukser med foring som varmer lidt ekstra om vinteren, og vi har cykelbukser som passer bedst til sommeren.

Hvordan vasker jeg cykelbukser som lugter ?

Det gør du ved først at lægge det i blød i minimum 45 minutter i lunkent vand, og lidt Rodalon. Dernæst vasker du dine cykelbukser normalt ( i følge vaskemærkatet inde i dine bukser , eller shorts)