Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

Fusion Mens Multisport Vest i sort
Pris: 899.95
 
Fusion Mens S2 Run Vest i sort
Pris: 899.95
 
-42%
Endurance Laupen refleksvest
Pris: 199.95
Før: 349.95
-10%
Vangard Rainjacket Vandtæt Cykeljakke
Pris: 540.00
Før: 600.00

-25%
Newline Bike Thermal Visio Cykeljakke
Pris: 669.95
Før: 900.00
-26%
Newline Bike Protect Jersey Herre
Pris: 589.95
Før: 800.00
-11%
Newline Bike Windbreaker Cykeljakke
Pris: 529.95
Før: 599.95

Cykeljakke, regnjakker og cykelveste

 

Hos Sport247 gør vi en stor indsats for at kunne levere et komprimeret udbud af de bedste cykeljakker og cykelveste til vores kunder. Dette har vi gjort i en del år nu, og det bekræfter blot at vi kan levere gode kvalitetsprodukter indenfor cykeljakker og cykelveste til fornuftige priser, enten via vores tilbud eller når vi har udsalg.

Vi sælger både cykeljakker og cykelveste i gule farver ( som er gode refleksveste til aftenkørsel), vi har nogle rigtigt gode regnjakker til cykling, og vi har gode nogle gode forede cykeljakker til vinteren.

Hvordan finder jeg den bedste cykeljakke ?

  1. Den må ikke fylde,eller veje, for meget. Dette giver næsten sig selv, al overflødig vægt skal væk fra cyklen. 
  2. Lad din hals være beskytte mod kulde med en godt polstret krave
  3. Lang ryg. Cykeljakken skal kunne dække over lænden, når du sidder foroverbøjet på cyklen
  4. En lomme i ryggen af jakken eller cykelvesten, skaber et godt rum til at kunne lægge dine ting i.
  5. Lad din cykeljakke være kropsnær som muligt, så jakken ikke blafrer og giver øget vindmodstand.
  6. Reflekser. En gul cykeljakke eller vest giver de bedste muligheder for at blive set i mørket

Cykel regnjakke

Men udover de her 6 gode råd til valg af cykeljakke og cykelvest, så er det bedste råd man kan give en cyklist i Danmark, nok det at skaffe sig en cykel regnjakke, og gerne en kropsnær en,selvom regnjakker til cykling er lidt mere løstsiddende end normale cykeljakker. Det du skal kigge efter når du leder efter en regnjakke til cykling er også dens åndbarhed og hvor højt et vandsøjletryk den kan modstå. Alle vores regnjakker til cykling hos Sport247 efterlever de strengeste krav der kan stilles til disse cyklingregnjakker.

Cykeljakke vinter

En godt foret cykeljakke til vinter er også en uundværlig del af garderoben for den cykelrytter som gider cykle hjem igen på grund af kulden. Det helt rette setup mellem de forskellig lag af cykeltøj du tager på er vigtigt i forhold til at skabe den rette balance mellem isolering, åndbarhed og evne til at lede fugt væk, uden at der kommer vind ind. Du kan derfor nemt komme til at haven i situation hvor du enten bliver for varm, eller for kold, om vinteren, hvis du ikke får valgt den rette kombination af cykeljakke og andre cykellayers ( cykelundertøj) Du er altid velkommen til at snakke med vores support om valg af cykeljakke til vinteren.

Her kan du læse en test fra Aalborg Universitet om valg af cykeljakke med reflekser ( typisk de gule jakker), og hvilken effekt det har for trafiksikkerheden.Læs den her

Og her er en generel guide fra Politiken.dk til valg af det rette cykeltøj( primært til mountainbike, men dog en god guide alligevel ) . Se den her