Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

Veste og Dunveste til kvinder

Flotte og sporty dameveste, til stærke priser. Udvalgs mæssigt har vi forsøgt at brede os godt ud, både hvad angår pris og design. Derfor vil man i vores sortiment af dameveste både finde mærke i den højere ende af skalaen, så som Peak Performance og Kjus, samt mere budgetvenlige modeller som Weather Report og ID. Uanset hvilken prisklasse man ender med at vælge, så garanterer vi at der er tale om et kvalitetsprodukt. Vi sætter stor ære i, udelukkende at forhandle det allerbedste sportsudstyr her på Sport247. Et faktum der ikke mindst gør sig gældende her i kategorien med dameveste.

Veste der passer til dit behov

Veste er en overset beklædning. Især når man tænker på hvor ofte det er for varmt til at have en jakke på, men for koldt til blot at have en trøje på. Som det som regel er tilfældet i overgangen fra forår til sommer og fra sommer til efterår. I disse situationer er en god vest et oplagt valg. En god dunvest har nemlig den klare fordel over den klassiske jakke, at den, som jakken, holder din "kerne" (torso) varm mens dine arme ikke dækkes af. På den måde vil du opleve at have en behagelig temperatur på kroppen fordi du holdes varm uden at overophedes. 

Vest til haven

Mange finder veste særligt anvendelige når haven skal ordnes. Her er en jakke ofte irriterende fordi man kommer til at svede under arbejdet da man ikke kan komme af med varmen under jakken. Efterfølgende vil man let blive afkølet og således komme til at fryse selvom man har rigeligt med tøj på. Her er veste det oplagte valg da de giver dig varme på overkroppen, men samtidigt tillader din krop at ventilere. På den måde kommer du ikke til at svede så voldsomt og dermed undgår du også efterfølgende afkøling. 

Hvis du er i tvivl..

Hvis du er i tvivl om hvilken vest der pakker bedst til dine behov, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her sidder vores erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige vest til din hverdag.