Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

--5%
Carite Gymnastiksko Sort Hvid Lilla Pink
Pris: 104.95
Før: 100.00
-10%
Carite Gymnastiksko med hæl Sort
Pris: 144.00
Før: 160.00

Gymnastiksko.

Hvis du søger de helt klassiske Carite Balance gymnastiksko med den bløde overdel og den skridsikre sål så har du fundet den her. Den er lavet i en polyester overdel som er dejlig åndbar og rigtig behagelig at have på. Selve sålen er lavet i rågummi, det er med til at sikre dig at den står rigtig godt fast på gulvet, der er flere og flere der bruger dem som hjemmesko også. De fåes i flere farver på vores shop bl.a Sort, Lilla og Hvid. Så er du en af de mange der ikke gider at lave gymnastik i bare tær, så er dette skoen du skal prøve. Du finder dem lige her.

Carite laver også en rigtig lækker læder gymnastiksko hvor der er en lille hæl på som løfter dig lidt op fra gulvet. Den er rigtig god til dig der gerne vil have aflastet din hælpude lidt. 
Den er lavet med snørre således du nemmere kan tilpasse den på din fod. 

Skal du derimod have den helt rigtige Taekwondo sko så har vi også den på shoppen. Den er lavet i et lækkert skin materiale som gør den virkelig behagelig at have på, samt den lille med en lille stødabsorbering i hælen. 
Det er en sko der bliver brugt rigtig meget af spring gymnaster og til Taekwondo, pga. dens lethed og smidighed, det er ikke en sko du vil ligge mærke til du har på. 

Du finder alle vores Gymnastiksko lige her.

Skulle du have nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@sport247.dk