Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

Klubtrøjer.

Er du en af dem som elsker at se fodbold fra nogle af verdens bedste fodbold ligaer, og du går gennem ild og vand for netop din klub. Og du gerne vil have en af deres flotte spille trøjer for at vise hvem du holder med.

Vi forsøger at få de mest populære klubber ind på shoppen hver gang der kommer en ny trøje. Vores udvalg i øjeblikket omhandler Real Madrid, Manchester United, Barcelona, Liverpool og Bayern München. Vi forsøger at have både deres hjemmebane og udebane trøjer samt deres 3 trøje.

Nike. 

Fra Nike får du den flotte serie af Barcelona klub trøjer, du får nogle trøjer hvor der virkelig er tænkt på detaljerne. Den er lavet med et rigtig flot klub badge, samt med deres sponsor logoer på. Den er lavet i deres Nike Drifit kvalitet hvilket sikre dig at du får en trøje som er åndbar og rigtig behagelig at have på dagen lang. Så vis du støtter et af verdens bedste hold.

Adidas.

Du får her nogle rigtig flotte klubtrøjer fra nogen af verdens største klubber. Real Madrid, Manchester United og Bayern München. Det er blot nogle af de flotte trøjer som Tyske Adidas levere. Ens for dem alle er at de er lavet i en rigtig lækker kvalitet, og du får deres Climacool materiale som sikre dig at du får en meget åndbar trøje som du kan bruge dagen lang om det så er til sport eller leg. Vi har fået det meget populære Adidas Condivo trænings bukser som passer til de respektive klubber. Se dem ved at klikke på linket. Adidas Condivo klub serie.

Skulle der være en klub trøje som du ønsker, og vi ikke har den, så kontakt vores kundeservice på info@sport247.dk, så skal vi se om vi ikke kan hjælpe dig med at få den. Du er også altid velkommen til at ringe på 41430247 og få en snak med os.