Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

Hummel DBU Landsholdstrøje i rød til børn
Pris: 449.95
 
-28%
Nike FC Barcelona Fodbold Tee til mænd
Pris: 449.95
Før: 629.95
G Form Pro Compression Shirt Sort
Pris: 999.95
 

Fodboldtrøjer.

Her finder du en hel kategori med alle vores spilletrøjer om det så er fra nogen af de største klubber i verden eller om det blot er til at træne lidt i. Vi har et bredt udvalg af trøjer fra de største klubber i verden, du kan finde officielle klubtrøjer fra Real MadridManchester UnitedF.C BarcelonaLiverpool og Bayern München. Vi har både deres hjemme og udebane trøjer, samt nogle trænings trøjer som de bruger til deres officielle opvarmning før kampene.
Ens for alle trøjerne er at de er lavet i den bedste kvalitet og det er nogle trøjer der virkelig kan tåle at blive brugt, de er alle åndbare så du kan nemt bruge dem til sport. 

Hummel.

Skal vi gå en tur tilbage i tiden så har vi et stort udvalg af de gamle Hummel Landsholdstrøjer fra 80'erne og 90'erne. Du finder dem tilbage fra 82 og frem til den nok mest kendte fra 92. Klik på linket her, så finder du hele udvalget.

Adidas.

Hvis du er mere til en normal trænings trøje så har vi fra Adidas en serie der hedder Tabela, her får du en rigtig lækker serie hvor trøjerne er lavet i en dejlig polyester kvalitet som virkelig holder din form selvom den bliver vasket 100 gange. Du kan få det i både t-shirts og i langærmet t-shirts, det er lavet i et smart design og i mange farver. 
Der er også kommet en anden serie fra Adidas der hedder Squad, det er igen er en serie som er lavet i polyester men hvor designet er et andet end Tabela. Du får det igen i rigtig mange farver.

Skulle du have nogle spørgsmål til os, så kontakt os på info@sport247.dk