Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

--5%
Carite Gymnastiksko Sort Hvid Lilla Pink
Pris: 104.95
Før: 100.00
-12%
Carite Balance Gymnastiksko Sølv
Pris: 104.95
Før: 119.95

Gymnastiksko Børn

På denne side kan du finde gymnastiksko i flere forskellige farver til børn. En ordentlig gymnastik sko er med en fleksibel overdel og udstyret med skridsikker ydersål.

Tag springet og vælg det bedste til prisen. Hvis du søger yderligere support til at vælge de bedste gymnastiksko til dit barn, er du mere end velkommen til at kontakte vores support. Vi har flere gymnastiksko end dem du ser på siden her.

Hvad skal jeg bruge når jeg leder efter gymnastiksko ?

Det skal være en sko med en flad sål, som sidder forholdsvist tæt til foden og hvor der helst på forfoden af sålen er lavet således at du kan dreje rundt. Det kan du med vores gymnastiksko fra Pro Specs. Du skal dog huske at når det køber det mærke af gymnastiksko ( som sagtens kan bruges til fitness sko og til modebrug, så er Pro Specs mærket en ret lille størrelse, så du skal altsåhelt op i 2 størrelser højere end du normalt vil bruge, når du køber Pro Specs gymnastiksko til børn.

Gymnastiktøj, gymnastikdragter og gymnastikforeninger

På vores side om gymnastiktøj og gymnastikdragter har vi samlet diverse links og gode råd når du enten skal dyrke gymnastik for første gang som et barn, eller hvis du blot leder efter en ny gymnastikforening. Den side kan du finde ved at klikke her