Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

-8%
Select Harpiks 100 ml Rød
Pris: 110.00
Før: 120.00
-9%
Select Natur harpiks Rød 500ml
Pris: 405.00
Før: 449.95
Tilbud
Select Harpiksrens flydende
Pris: 45.00
Før: 0.00
-10%
Select Harpiksvask 1000ml
Pris: 180.00
Før: 200.00

Harpiks til Håndbold

Harpiks er en uundværlig del af håndboldspillet. Den klistrede masse er stregspillerens bedste ven og alle, der har prøvet at spille med en bold med for lidt harpiks, ved hvor vigtigt harpiks er. Vi forhandler derfor en række kvalitets harpiks fra erfarne leverandører, som har brugt årevis på at forfine deres produkter. Se eksempelvis nærmere på Select harpiks som anvendes overalt i de professionelle klubber. Prisen kræver ikke en professionel håndboldspillers løn og kvaliteten er i absolut særklasse. Derfor kan du med fordel finde dig din harpiks her på shoppen. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice for yderligere rådgivning. 

Select naturharpiks

Er en af de harpiks til håndbold som  mange sværger til for det bedste resultat. Den klæber godt og grundigt, og giver dig et tag i bolden, uden at bolden skal været sølet ind i harpiks .

Selvom denne naturharpiks giver dig et solidt greb, så er den let at få ud af bøtten, da dens konsistens er dejligt blød. Dette er en harpiks som benyttes på eliteplan og som er godkendt af IHF.

Du kan naturligvis få klubrabat, både på vores harpiks til håndbold, men også på alt vores andet håndboldudstyr, såsom trøjer, sko og træningsdragter. Kig i vores håndboldsektion i topmenuen på siden her og find vores kæmpe udvalg.