Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

-10%
Under Armour HG LS Compression Tee Herre Sort
Pris: 359.95
Før: 399.95
G Form Pro Compression Shirt Sort
Pris: 999.95
 
-10%
Hummel Hero Baselayer Tank Herre Sort
Pris: 242.95
Før: 269.95

Håndboldtrøjer

 

Er du på jagt efter én eller flere nye håndboldtrøjer Så er du kommet det rette sted hen. Vores håndboldtrøjer er udført i slidstærke materialer så det kan modstå det hårde slid som håndbold involvere. Vi har et bredt udvalg af håndboldtrøjer, så du kan roligt gå på opdagelse og lade dig friste. Er du i tvivl om hvilken håndboldtrøje du skal vælge, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvor vores erfarne medarbejdere er klar til at hjælpe dig. 

Håndboldtrøje Hummel :

Hummel er godt, solidt dansk mærke indenfor håndbold . Hummel håndboldtøj kan vi der er gamle nok huske helt tilbage til de legendariske " Bolsjedrenge ". Det var et håndboldhold fra slut 80` erne med Morten Stig Christensen, Mogens Hansen ( Mugge på på mål) og også Mikkel Hansens far : Flemming Hansen. DE vandt ikke nogle titler i håndbold, men de vandt hele Danmarks hjerter og kom også oftest i semi- og kvartfinaler til de store EM og VM turneringer i håndbold. Dette blev også det folkelige gennembrud for Hummel indenfor håndbold, da de var sponsorer for "Bolsjedrengene" ( De blev kaldt bolsjedrengene pga deres srød/ hvid stribede hådnboldtrøjer, og shorts, fra Hummel)

Vi har et kæmpe udvalg i spiller, og klubtrøjer fra Hummel. Hvis du ikke lige kan se dem altid på selv denne her side, så kan du altid finde dem i vores Hummel kategori, som du finder hvis du klikker her

Tilbud og udsalg på håndboldtrøjer fra Hummel og andre mærker:

Vi har solgt håndboldtrøjer, og andet håndboldtøj , sko osv fra Hummel i over 10 år, og dette gør at vi naturligvis har gode forbindelser til dette mærke. Så hvis du synes vores priser på håndboldtøj fra Hummel er lidt billigere end andre steder, så er det derfor.

Hvis du vil have det endnu billigere, så må du købe håndboldtrøjer og andet håndboldudstyr til hele din klub på èn gang, og opnå vores klubrabat. Kontakt vores support og høre mere om disse håndgribeligt lave priser. Der er ikke den farve , mærke eller model af spillertrøje som vi ikke kan konkurrere endog meget stærk på prisen på.