Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

-8%
Select Profcare Harpiks
Pris: 110.00
Før: 119.95

Håndbold tilbehør

 

Er du på jagt efter tilbehør til håndbold, så er du havnet det rigtige sted. Vi har et bredt sortiment af tilbehør til håndbold, som du kan nyde godt af. Selvom håndbold, overordnet set, er et enkelt spil, så har det over tiden udviklet sig meget og spillet er i dag mere komplekst og intenst end nogensinde tidligere. Derfor er det også vigtigt, at have det rette tilbehør til de mange timer i hallen. Hvis du er i tvivl om, hvilket håndbold tilbehør du skal vælge, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. 

Som et eksempel på det tilbehør vi har til håndbold, er der herover et billede af et albuebind fra Select, som vi sælger. 

Select Albuebind Neopren 6601

.. hedder det..

Det er et bind som er udført i  4 mm og 1,5 mm SBR-neopren. Select albuebindet giver varme og støtte omkring albueleddet. Albuebindet har en stødabsorberende EVA-pude med Armortec ydremateriale som beskytter mod slag og stød. Dette albuebind er  yderst velegnet til spilleren der er i ekstra udsat for faldmuligheder. Albuebindet kan bruges til begge arme. Du kan finde og købe det, ved at klikke her hos os.

I får naturligvis klubrabat ved større ordrepartier, så repræsenterer du en klub så ring gerne direkte til vores support og indhent et special tilbud til jeres klub.

Her er der et link, hvor man debatterer om albuebind overhovedet virker og i hvilken grad ( Vi kan her på Sport247 godt afsløre at de virker, ellers ville de professionelle håndboldspillere heller ikke bruge dem. Men her kan du som sagt læse lidt mere om det.