Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

Tilbud
Select Ventilolie
Pris: 24.95
Før: 0.00
--13%
Select Boldpumpe med slange
Pris: 89.95
Før: 80.00
Select Universal nippel med adapter
Pris: 14.95
 
-10%
Select Boldpumpe Micro
Pris: 54.00
Før: 60.00

Håndbolde

Er du træt af at dele om håndboldene til træning eller mangler klubben en ny sending kvalitets håndbolde til at sende i nettet? - Uanset om du handler som enkeltperson eller klub, har vi hos Sport247.dk et stort udvalg af kvalitetsbolde til alle aldre. Det vigtige når du vælger din håndbold, at du finder en bold som har en slidstærk overflade. Mange håndbolde kan med tiden blive slidte i overfladen, og dette kan medføre at belægningen begynder at skalle af. Dette kan give en masse irriterende gener, hvor belægningsstykker sidder fast i fingrene - og du derfor kan miste dit greb om bolden.  Her på shoppen har vi derfor udvalgt en række kvalitetsbolde, fra markedets førerende leverandører, så du trygt kan udvælge din nye håndbold - uden at frygte for kvaliteten.

Størrelsesguide til håndbolde:

Der findes forskellige størrelser på håndbolde, fra barn til junior og til senior størrelser. Se guiden her :

Str. 0 - U6, U8, U10 Drenge/piger U12 Piger (mini)
Str. 1 - U12 Drenge (lilleput)
Str. 1.5 - U14 Piger
Str. 2 - U16, U18 Piger/dame senior (junior)
Str. 2 - U14 Drenge (junior)
Str. 3 - U16, U18 Drenge/herre (senior)

Klubrabat på håndboldudstyr:

Vi har meget mere end håndbolde hos Sport247.dk. Vi har også et stort udvalg sko til håndbold, spillertrøjer, træningsdragter og diverse bind ( lårbind, ankelbind, skulderbind med videre ). Og i kan få store rabatter hvis køber ind som som klub. Kontakt vores support og hør mere.

Select og Hummel håndbolde:

Vi forhandler kun de bedste håndbolde. Og hvis du ikke kan se dem på siden her, så har vi dem alligevel på lager, til de sædvanlige lave priser fra Sport247. Så igen, kontakt vores support og lad os hjælpe dig videre i jagten på det gode håndbold tilbud.