Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

-20%
Asics Gel Blast 7 Håndboldsko til børn i blå
Pris: 399.95
Før: 499.95
-20%
Asics Gel Blast 7 Håndboldsko til børn i rød
Pris: 399.95
Før: 499.95
-25%
Asics Gel-Blast 7 Rød til børn
Pris: 374.95
Før: 499.95
-25%
Kempa Attack Junior Håndboldsko i blå og gul
Pris: 374.95
Før: 499.95

-3%
Nike Zoom Ascention indendørsko til herrer i Blå
Pris: 629.95
Før: 649.95

Håndboldsko børn

Sport247.dk har et stort udvalg i håndboldsko til dit barn. Vi har mange modeller hjemme, altid til stærke priser. Lige nu finder du blandt andet børne håndboldsko fra ASICS, HUMMEL, Puma, Adidas og KEMPA. Fire mærker, der i høj grad står får stærke løsninger indenfor sportsudstyr, ikke mindst indenfor håndboldsko til børn.

Asics Gel Beyond 4 - Puma Ballesta & Hummel håndboldsko

Er de mærker og modeller som vi lige nu har kastet vores kærlighed på. Men hvis du søger nogle af de andre mærker, så tøv ikke med at kontakte os, da vi med 15 år i branchen er i stand til at skaffe stort set alt hjem, til priser der kan konkurrere med alle. Asics Gel Beyond er håndboldsko til børn som egentlig oprindeligt blev udviklet som en sko til squash. Men da det er meget samme bevægelser man laver med foden ( specielt når der skal drejes), så er det også blevet en særdeles populær sko til håndbold. Puma og Hummel er begge 2 mærker med en lang, og succesrig, tradition indenfor sportssko til børn og voksne.

På Sport247 stiler vi altid efter, at et eventuelt køb skal suppleres med grundig kundevejledning. Det korrekte sportsudstyr øger både glæden ved spillet, og kan samtidigt mindske risikoen for skader. Derfor yder vi gerne råd og vejledning, i forbindelse med køb af børne håndboldsko, såvel som resten af vores store sortiment. Dette sikrer at man ender op med et optimalt køb til prisen.

Hummel er et godt , stærkt, dansk tøjmærke som næsten er legendarisk når det handler om håndboldtøj. Læs mere om Hummel her.