Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

-10%
Hummel Authentic Charge Poly Shorts damer sort
Pris: 160.95
Før: 179.95
-16%
Under Armour HG 2 0 Comp Shorts i sort til mænd
Pris: 249.95
Før: 299.95
-10%
Under Armour HG Armour Core Short Pro til mænd
Pris: 494.95
Før: 549.95
-20%
Adidas Ess Chelsea Shorts Sort
Pris: 159.95
Før: 199.95

Håndboldshorts

 

Hos Sport247.dk har vi et stort sortiment af håndboldshorts i markedets bedste kvalitet. Det er vigtigt når du køber håndboldshorts, at du er opmærksom på kvaliteten og materialevalget. Håndboldshorts skal kunne holde til lidt af hvert. Samtidigt skal de være behagelige at have på - og give dig optimal frihed i dine bevægelser. Derfor skal du tænke dig godt om inden du køber dine shorts.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg leder efter håndboldshorts ?

Vi har mange mærker , og modeller indenfor shorts du kan bruge til håndbold. Vi har Hummel, Adidas, Under Armour ( som er dem du ser på billedet), og mange flere slags håndboldshorts. Fælles for alle de shorts er at de er lette, sveden bliver transporteret effektivt væk, de er holdbare med stærke syninger og de er lavet i moderigtige snit og farver. På den måde vil du finde ud af at de shorts vi sælger til hånd her på siden er bedst i test.

Udsalg, tilbud, rabatter og andre priser:

Vi har ofte udsalg, og det finder du i vores outletafdeling, som er her: Outlet for håndboldtøj .  Vi har stort set altid en masse varer indenfor håndbold på tilbud, og hvis de priser ikke er lave nok, så skal du købe dit håndboldtøj- og udstyr i større portioner sammen med din klub. Kontakt vores support og hør hvordan din klub, kan opnå vores endnu lavere priser med en klubrabat.

Har du yderligere spørgsmål så tøv ikke med at ringe, maile eller chatte med os. Vi har så mange års erfaring med sportstøj, at det ville være en skam , hvis du ikke udnyttede det.