Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

-10%
Nike Element Top Half Zip i sort til damer
Pris: 404.95
Før: 449.95
Fusion S1 Run Løbejakke i gul til damer
Pris: 749.95
 
Fusion Womens S1 Run Jacket i sort
Pris: 749.95
 
-10%
Nike Impossibly Light løbejakke til damer i sort
Pris: 584.95
Før: 649.95

Fusion S1 Dame løbevest i sort
Pris: 599.95
 
-20%
Fusion S100 Dame løbejakke sort
Pris: 599.95
Før: 749.95
-10%
Nike Essential hooded Løbejakke til damer blå
Pris: 521.95
Før: 579.95

Løbejakke til Damer.

Når du er ude at løbe, hvad enten det er om du er på langdistance løb eller nogle få kilometer, så er det rigtigt vigtigt at du er skærmet imod vind og vejr. Nogle af de vigtigste ting ved en rigtig god løbejakke til damer er at den skal være let og samtidig lavet i et materiale der er svedtransporterende og åndbart. Hvis disse kriterier er opfyldt får du en løbejakke som giver dig en rigtig god komfort og holder dig tør.
Løber du om vinteren har du ofte brug for mere end bare vindbeskyttelse, og derfor findes der også en løbejakke til damer med lækker varm foring så du kan holde på varmen. Derudover er de fleste vinter løbejakker også mere vandafvisende, så du kan klare en byge uden at blive helt gennemblødt.
 
Synlighed i trafikken er ligeledes en rigtig vigtig ting og derfor har næsten alle løbejakker og løbetilbehør gode refleks detaljer på.
Ønsker du at øge din synlighed lidt ekstra når du løber i mørket kan du også med fordel bruge en refleksvest. En refleksvest er et fint supplement eller et alternativ til en løbejakke. En refleksvest giver dig en god beskyttelse imod vinden på brystet og øger din synlighed betydeligt, samtidig med at du har en rigtig god bevægelsesfrihed.

 Hos Sport247.dk kan du finde en løbejakke fra flere forskellige gode mærker, såsom; Newline Sport, Puma, Peak Performance, Salomon, Fusion og Nike. Har du spørgsmål vedrørende valg af det rigtige løbetøj eller andet, står vi altid klar med råd og vejledning hos Sport247.