Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

-10%
Purelime Compression Bra High Impact
Pris: 449.95
Før: 500.00
Endurance Athlecia Tulip Sports BH i sort
Pris: 249.95
 
-10%
Nike Impact bra Sort sports BH
Pris: 341.95
Før: 379.95
-10%
Purelime Moulded trainer Bra Sports Bh
Pris: 359.95
Før: 399.95

-10%
Nike Pro Classic Bra Sort
Pris: 224.95
Før: 249.95
-40%
Nike Pro Rival Bra Sports bh sort
Pris: 239.95
Før: 399.95

Sports BHer til damer.

Som kvinde er noget af det vigtigste du skal investere i når du skal træne en rigtig god sports BH som støtter dig. De fleste kvinder ved det og har også en sportstop eller BH, men undersøgelser viser at op til 80% har den forkerte model eller størrelse, det vil sige at selvom du har sportsbh på så får de fleste ikke det optimale ud af den.
Derfor er det vigtigt at man vælger den sports bh der passer til din barms størrelse og til den slags træning du dyrker - så du på den måde får den optimale støtte. Alle vores sports bh'er er svedtransporterende, strækbare og findes i forskellige typer, såsom Light support, medium support og high support og vi har fra kendte mærker som Nike, Purelime og Puma.

Nike Sports Bh'er og toppe.

Nike har de seneste år lavet et kæmpe stykke arbejde i at få kvinder der træner til at se vigtigheden i at vælge den rigtige sportsbh eller sportstop. De har aftaler med mange  professionelle sportskvinder der løbende er med til at teste og udvikle nye ideer.
Hos Sport247 har vi et stort udvalg af Nikes sports Bh'er - lige meget om du har en stor barm eller en lille og om du dyrker høj intensitets træning eller yoga. Lige meget hvilken sportsgren du dyrker har vi en Nike sports BH der passer.
For 2 år siden kom Nike med deres revolutionerende Nike Rival Bra, som er designet specielt til kvinder med en stor barm - hvilket helt klart har været en mangelvare på markedet, men det er slut nu. Med Rival Bhen for du samtidig en funktionel Bh der også er smart i designet og har den helt optimal støtte. Generelt for Nikes BHer er at de er funktionelle, gennemtænkt til mindste detalje og smarte i designet. Vi har de klassiske sorte men også de farverrige rige og med masser af print - så der er til enhver smag!

Vi sidder klar til at vejlede dig i valget af den helt rigtig sport BH - så tøv ikke med at kontakte os på 41430247 eller pr mail på Info@sport247.dk.