Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

Fusion S1 Run Løbejakke i sort til mænd
Pris: 749.95
 
Fusion Mens S1 run vest til mænd Gul
Pris: 599.95
 
Fusion S1 løbejakke til mænd
Pris: 749.95
 
-40%
Puma Energy Windbreaker Jakke sort til mænd
Pris: 359.95
Før: 599.95

Fusion Mens Multisport Vest i sort
Pris: 899.95
 
Fusion Mens S1 Løbejakke i blå
Pris: 749.95
 
-40%
Newline Visio Jakke til herre Neongul
Pris: 419.95
Før: 699.95

Løbejakke til herre.

Her får du vores oversigt over de løbe jakker vi har på Sport247.dk, Der er alt til dig der gerne vil ud og løbe. Du kan finde den helt tynde race løbejakke til konkurrencer og du kan finde den superdejlige løbejakke til motionisten der gerne vil ud og løbe engang imellem. 

Hvorfor skal man vælge at bruge en løbejakke og hvad får man ud af det.?

En løbejakke er med til at give varme, men er også et beskyttende lag mod vind og vejr. Mange løbejakker er så lette og kompakte, at du kan have dem i en lille rygsæk eller mavebælte. Så er de lette at tage på, hvis vejret forandres under dine løbeture. En god løbejakke skal være af åndbart materiale, gerne med stretch, god pasform samt elastik kant ved taljen for at lukke af for vinden.
På de fleste jakker er der en lille lomme til at man kan have sin nøgle, Gel med mere når man er ude og løbe, det kan vise sig at være en fantastisk ide alt efter hvor langt man skal ud og løbe.

De mærker du vil finde på Sport247 er, Peak Performance, Fusion, Nike, Adidas, Under Armour, Puma, Asics, Newline og Endurance. 

Så du vil finde noget for enhver, og der er både sommer og vinter modeller samt til dig der vil have en løbevest. Skulle der imod forventing ikke være det du søger så skal du være velkommen til at kontakt os på info@sport247.dk, der vil vi sidde klar til at hjælpe dig med din efterspørgelse.