Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

Haglöfs sovepose - bedst i test. Og billig

At sove i det fri, okay gerne i beskyttelse af telt, men alligevel i det fri. Hvilken glæde, så længe der ikke er for koldt ( her kan soveposen hjælpe) , for varmt ( brug en let sommer -sovepose) eller der ikke er for mange myg. Den friske luft giver bare en god gang søvn, og personligt har jeg ofte nogle af de bedste gange søvn, når jeg har sovet udenfor i min Haglofs sovepose.

Test af soveposer - Haglöfs er en vinder i følge Tænk

Som du kan læse i den her test, lavet af forbrugermagasinet Tænk , så kommer Hagløfs soveposer ind som 1 og nr 3 i testen. Nummer 2 i den test er McKinley som er Intersports eget mærke. Vi her i Sport247, er ikke en del af Intersport, men vi har tætte forbindelser. Så vi ved altså noget om soveposer her på hjemmesiden.

Hvilken slags sovepose skal jeg vælge ?

Du skal vælge en som passer til dine behov. Smart svar ? Måske, men der er mange der desværre køber en sovepose uden at tænke på hvilke behov de egentlig har. Er det en sovepose til barn ? Er det til vinter eller sommer - brug, er det til en festival eller 2, eller er det til de lange trekkingture i mange forskellige former for vejr og terræn ?

Andre parametre du kan bedømme din sovepose ud fra er :

•Varmeisolering i forhold til mærkning: Isolerer den det den skal i forhold til dit behov ?

•Vægtforskel, målt og angivet: Ikke alle soveposer vejer det de siger i reklamen. Hold selv øje med det, eller vælg en testvinder.
•Længdeforskel, cm: Det samme med længden. Ikke alle soveposer har den længde der påstås. Desværre
•Pakning af sovepose: Er den nem at pakke ?
•Volume under pres: Hvor meget fylder den efter den er pakket ?
•Sved transport: hvor meget sved kan den transportere væk ?
•Farvefast: Taber den farven hurtigt ved vask ?

Billig sovepose ?

Skal, skal ikke ? Du kan sagtens vælge en billig sovepose til for eksempel festivalbrug. Faktisk er det nok bedst at du vælger en billig sovepose til det formål, hvis du skal du være lidt mere vild end du plejer. Man kan finde masser af gode billige soveposer til formål, men du skal naturligvis stadig holde øje med længde, isoleringsevne, om det er til sommer eller vinter, og de andre ting vi nævnte tidligere.

Du kan selvfølgelig ikke få opfyldt parametrene hvad angår en god sovepose, men du skal stadig kigge efter at få så meget af det som muligt. Vi altså igen anbefale en Haglofs sovepose, ikke bare fordi vi sælger dem, men fordi de simpelthen er bedst i test.