Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

-10%
Nike Pro Lange Tights i sort til piger
Pris: 224.95
Før: 249.95
-33%
Zigzag Gualala Skiundertøj til børn Sort
Pris: 199.95
Før: 300.00
-33%
Zigzag Wendell Uld silke Skiundertøj Børn Grå
Pris: 399.95
Før: 599.95
-37%
ZigZig Nancy Seamless Underwear Pink Glow Pige
Pris: 249.00
Før: 399.95

-38%
Helly Hansen Lifa Dry Skiundertøj Børn Sort
Pris: 279.00
Før: 450.00
-10%
Helly Hansen Warm Set 2 Skiundertøj til børn
Pris: 404.95
Før: 449.95
-10%
Helly Hansen Warm Set 2 Skiundertøj til børn
Pris: 404.95
Før: 449.95

BASELAYER TIL BØRN.

Hvad er baselayer og hvad bruges det til??

Et baselayer er det som du skal have inderst på kroppen når du foreksempel er på skiferie eller hvis du er ude og løbe/spille fodbold i den kolde tid. Det som det gør når du tager det på er at få din fugt væk fra kroppen således at forbliver tør. Om det hedder skiundertøj eller baselayer har det stort set den samme effekt. nemlig at den er åndbar og lækker at have på.

Hvis man er ude og dyrke motion og man kun har bomulds produkter på vil man opleve at man hurtig bliver kold og fugtig, det nedsætter din krops temperatur og din evne til at performe. 
Bruger du derimod et baselayer eller skiundertøj vil du opleve at du ikke vil få den samme kolde effekt og du vil ikke komme til at fryse. Så det er meget vigtigt man ikke blander bomuld med sit svedtranspoterende materiale.

På Sport247 arbejder vi på at få de bedste produkter til de bedste priser, og derfor har vi valgt at have følgende mærker på shoppen, vi kan tilbyde jer Helly Hansen, Tenson, Hummel og ZigZag.

Om nogen så er Helly Hansen Markedes leder hvad angår baselayer og skiundertøj. De laver deres baselayer i en fantastisk kvalitet som virkelig er åndbar og lækker at have på. Det er lavet i polyester hvilket sikre dig at produktet ikke krymper når det bliver vaskes og det mister heller aldrig sin form.

Hummel har i deres baselayer lavet noget som er meget strækbar, det sidder noget tættere til kroppen og er perfekt til fodbold når det bliver meget koldt uden for. Det er lavet i polyester og polyamid og er meget åndbar. Du kan finde Hummel baselayer lige her.

Vores model fra Zigzag er lavet med uld hvilket er med til at give dig et mere varmt produkt samtidig med at det er meget åndbar, for at gøre den endnu mere lækker er der også silke i den for at gøre den mere behagelig at have inderst på kroppen.

Du kan finde hele vores baselayer udvalg ved at klikke lige her.

Skulle du have nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@sport247.dk