Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

ZigZag Williams Skisokker Junior Sort
Pris: 150.00
 

SKISTRØMPER BØRN.

Du finder her vores store sortiment i skistrømper til børn. Vi har skistrømper i alle priser lige fra 199,- til 599,- så du kan altid finde et godt tilbud. 

Vi arbejder på at finde de bedste skistrømper til de bedste priser, Vi har typisk skistrømper fra Burton, Salomon, Atomic og ZigZag. Som fællesnævner kan man sige at de alle er lavet i polyester for at give den optimale åndbarhed. Så kan man vælge nogle af dem med Merino Uld i således at du får et sæt skistrømper der er endnu mere varme.

Fælles for Burton, Salomon og Atomic er at de laver skistrømper der er ergonomiske korrekte, det vil sige at det er skistrømper der er lavet til højre og venstre fod. Du vil derved opnå den perfekte pasform på dine fødder. 

Vores ZigZag skistrømper er lavet i en utrolig lækker kvalitet som dine børn vil elske at have på dagen lang når i er på skiferie eller hvis de bare er ude og lege her hjemme. Det er en meget varm skistrømpe. 

Husk når du vasker dine skistrømper skal du IKKE bruge skyllemiddel, det vil nedsætte åndbarheden i strømperne. Det dejlige ved dem er at de tørre rigtig hurtigt.

Du kan finde vores udvalg af skistrømper lige her.

Vi forsøger hele tiden at have de forskellige skistrømper hjemme på vores lager, skulle det derimod ikke ske så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@sport247.dk