Logind Erhverv
Beløb
kr. 0,00

 

FLYVERDRAGT.

Hvorfor er det vigtigt at du vælger den rigtige flyverdragt til dit barn?. Du skal tænke på at dit barn bruger sin flyverdragt ca 70% mere end du bruger din egen vinterjakke, derfor er det vigtigt at du finder en flyverdragt der er vandtæt, vindtæt og åndbar. Således at indeklimaet i den holder dit barn dejlig varm og tør.

På Sport247 har vi kun de bedste mærker og vi sætter en ære i at finde de bedste flyverdragter til hver sæson. Vi har tre sværvægter i vores flyverdragt kategori nemlig. Didriksons, Reima og Hummel. Her får du tre fantastiske produkter på hver deres måde, de har hverisær deres helt unikke detalje som gør dem ekstra eftertragtet. 

DIDRIKSONS.


Fra vores Svenske naboland får vi nogle af de bedste flyverdragter vi længe har set. De modeller vi holder fokus på fra Didriksons er Migisi og Onawa. Her får du to fantastiske modeller som virkelig lever op til hverdags strabadser. Der er nogle dragter som er forstærket de helt rigtige steder, nemlig på knæ, bagdel og albuer. Det er nogle dragter som er tapet i alle syninger og som er med til at sikre at der ikke kommer vand ind i dragten. 
En af det bedste detaljer ved Didriksons er at de har det der hedder Extend Size System. Det vil sige at du har mulighed for at forlænge ærmer og ben med 2 cm hvis dit barn er ved at vokse ud af dragten. Det gør blot at de nemmere kan bruge dragten i længere tid. 
Derudover har flyverdragten en fantastisk pasform, man skal være opmærksom på at de er lidt store i størrelsen.

REIMA.

Fra vores Finske venner kommer Reima, her får du et mærke der om nogen har været med til at sætte den nye standart for flyverdragter. De var de første til at lave en flyverdragt der var til at bevæge sig i uden at skulle føle sig låst i den. Deres flyverdragter har et vandsøjletryk på min 8000mm. hvilket sikre jer et produkt der vil holde dig barn tørt, samt de er testet ned til -30 grader så du er sikker på dit barn altid vil være varm. 

De modeller vi fokusere på her på Sport247 er Trondheim, Chara, Tromssa, Tyyni, Taitava og Sleet. Det er alle sammen modeller som er perfekt til den danske vinter med alt det regn og sne der kommer. Der er ikke den store forskel på om du køber den til drenge eller piger da det er lavet ud fra samme design, og pasformen er den samme.

HUMMEL.

Vi kan tillade os at være stolte over at vi også har et dansk mærke som virkelig kan være med i toppen af flyverdragter. Hummel levere år efter år et nyt flot design og lækre flyverdragter til børn i alderen 3 til 12 år. Du får igen her nogle dragter som er 100% vandtætte og virkelig lækre at have på dagen lang. Hummel tager funktionalitet til nye højder, da de arbejder rigtig meget med at man skal have en god bevægelses frihed når du bruger deres produkt. 

Du kan finde hele vores flyverdragt program lige her.

Skulle du have nogen spørgsmål omkring vores flyverdragter, så kontakt os på info@sport247.dk, så vil vi sidde klar til at hjælpe.