0 vare(r)
0
0,00 DKK
Indtast din søgning
 
Hurtig levering 1-2 dage Fragtfrit over 499,-
Produkter
Handelsvilkår og persondatapolitik

 Alle ordre bestilt på www.sport247.dk sendes fra:
Sport247.dk
Nørregade 15, 1. sal
7800 Skive
Tlf: 41430247
CVR: 32476449
Bank: 7890  1527982

Ordrer på www.sport247.dk kan bestilles online, på mail eller på tlf.
Vi sender fra www.sport247.dk alle HVERDAGE
Leveringstiden for Post Nord og GLS er 1-3 hverdage

Alle priser på www.sport247.dk er angivet i DKK inkl. moms
Priserne er dagspriser og opdateres løbende

Vi pakker gerne varen ind ved forespørgsel (gratis)

Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS  til pakkeshop & Erhverv ved køb over 499,-
- Fragtpris ved køb under 499 fra 35,-
- Fragtpris GLS privat med omdeling: 55,-

- Udland (Finland, *Grønland, Færøerne, Sverige, Tyskland, etc.): fra 125,- alt efter vægt og fragtmetode. Du vil blive kontaktet herom inden vi afsender varen. 

* Fragt til Grønland foregår kun med Post Nord og med skib.
I nogle tilfælde bliver det sendt med fly, men vil i være sikre på at modtage med fly koster det ekstra i fragt og derfor skal i kontakte os inden bestilling, Hvis i ønsker levering med fly koster det mere alt efter vægt.
Post Nord Fragtomkostninger 2016 til Grønland med Fly:
0-1 kg  198 kr
1-5 kg  365 kr.
5-10 kg 772 kr.

Vær opmærksom på de gældende told og skatteregler der i dit land.

Sådan handler du hos www.sport247.dk:

Følgende trin skal gennemføres for at foretage et køb: 

  1. Find den eller de ønskede varer og læg dem i indkøbskurven.
  2. Indkøbskurvens indhold kan hele tiden ses i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. I indkøbskurven kan du rette i antal, eller helt slette varen.
  4. Herefter trykkes "Bestil" for at komme til betaling.
  5. Dine personlige oplysninger skal nu indtastes samt valg af fragt metode. Du har også mulighed for at tilføje en kommentar til din ordre.
  6. Tjek at alle oplysninger er korrekte.
  7. Læs og accepter vores handelsbetingelser inden du godkender ordren.
  8. Gennemfør betalingen ved at indtaste dine kortoplysninger i betalingsvinduet.
  9. Du modtager ordrebekræftelse pr. mail samt senere et Track & Trace nummer så du kan følge din ordre når den er på vej.
  10. Vi tager forbehold for fejl på siden og udsolgte varer. Især under Udsalg, Black Friday og lign. hvor det går rigtigt stærkt kan der ske fejl i lagerstyrings systemet og sker dette vil du blive kontaktet herom hurtigst muligt.

Betaling

Du kan på www.sport247.dk handle gebyrfrit med alle typer kreditkort
 

Bytteregler

Sport247.dk yder 30 dages fuld bytte- og returret fra den dag varerne modtages.
Alle varer købt efter den 15. oktober kan byttes frem til den 23. januar så du kan handle dine julegaver tidligt!
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde som ved modtagelsen.
Du må selvfølgelig gerne pakke produktet ud, undersøge og prøve det, men pas på den originale emballage, når du åbner pakken.
Hængemærker må heller ej fjernes fra varen.

Varerne returneres ved at sende dem retur til:

Sport247
Nørregade 15, 1 Sal
7800 Skive

Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav eller varer sendt uden omdeling til pakkeshop eller posthus.

Du kan via vores returportal købe en returlabel til 39.- som du printer ud og afleverer pakken i nærmeste GLS Pakkeshop. Husk altid at få en kvittering for indlevering og gem den til din pakke er modtaget hos os.
Ved returnering af varer skal du altid vedlægge Din faktura/købskvittering eller kopi af denne, samt udfylde og med sende retursedlen som du har modtaget med din ordre.

Ønsker du varen ombyttet, beder vi dig lave en ny ordre og notere i notatfeltet : "ombytning" samt dit faktura nummer. Så fratrækker vi portoen manuelt på den nye ordre.
Vi refunderer så beløbet til din konto så snart vi modtager din returordre.

Ved fortrydelse af køb tilbagebetales det fulde beløb. Beløbet tilbagebetales altid til den konto varen er betalt fra. Når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til byttereglerne overføres pengene hurtigst muligt.

Købet kan også fortrydes ved nægtelse af modtagelse fra Post Danmark el GLS.
Gøres dette fratrækker vi retur porto omkostningerne inden vi refunderer beløbet til din konto.

Når vi har ekspederet returordren og  tilbagebetalt pengene, bliver der sendt en mail men info herom.
 

Reklamation

Sport247.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.

Ved reklamation  bedes du kontakte os først på tlf 41430247 eller mail sport247@sport247 og beskrive din reklamation. Vi vil så sende dig en returlabel via din mail. Husk at skrive dit Faktura nummer.
Når vi modtager varen, vil du modtage en mail, med info, om den videre proces.
 

Pricerunner Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster ingenting og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik. Få PriceRunner Købsgaranti i dag

Hvis du ønsker, at dit køb skal dækkes af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig personligt. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er beskadiget, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti erstatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien, samt de gældende brugervilkår.


Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og
Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til
Center for Klageløsning via www.forbrug.dk
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig
relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her -
http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@sport247.dk

Nyhedsbrev

I nyhedsbrevet vil du kunne finde tilbud, nyheder og konkurrencer.
Når du tegner abonnement på Sport 247 nyhedsbrevet vil dine oplysninger blive lageret fortroligt og ikke blive givet
videre til tredjemand.
Du vil når som helt kunne framelde dig vores nyhedsberv. Enten via www.Sport247.dk eller nyhedsbrevet.

Cookies

På Sport247.dk benytter vi os af cookies.
Cookies er meget små tekstfiler, som anbringes på din harddisk af en webserver. En cookie er i store træk dit indentifikationskort - den bruges til at lagre oplysninger som brugernavn, adgangskode og lign. - den hjælper med at huske hvem du er. På den måde bliver det både lettere og hurtigere for dig at bruge vores shop, da du kun 1 gang behøver at indtaste dine brugeroplysninger.
Formålet med brugen af cookies er, at indsamle information om brugen af vores webside, såsom hvilke områder, der oftest bliver besøgt, og hvor lang tid brugeren opholder sig på siden. Dette gøres kun med henblik på hele tiden at forbedre vores side, og dermed også at gi den enkelte bruger en bedre oplevelse og service.

Hvis ikke lagringen af cookies kan accepteres, kan man indstille sin browser til at advare hver gang man bliver tilbudt en cookie, derefter kan man selv bestemme, om man vil modtage den eller ej. Dette gøres som regel under Internetindstillinger. Vær opmårksom på at visse funktioner muligvis ikke vil virke/virke korrekt, hvis cookies slås fra i browseren.
Cookies kan slettes af brugeren, dette gøres som regel også under Internetindstillinger. Slettes alle cookies på computeren vil alle gemte brugernavne og adgangskoder for diverse websider blive slettet.

Logstatistik

Logstatistik bruges på Sport247.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende en webside har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websiden denne forlades mm.
På Sport247.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websiden og dens funktionaliteter.
Endvidere bruges det til personalisering af markedsfåringen mod brugeren, samt at skabe øget brugervenlighed.
 

Persondata politik

Hos Sport247.dk registrerer vi dig med navn, adresse, telefonnr. og email-adresse med det ene formål, at vi kan levere varen til dig.
Disse personlige oplysninger behandles fortroligt og videregives på ingen måde til tredjepart.
Du har altid ret til at vide hvilke oplysninger, der er registreret om dig, og du kan altid gøre indsigelse mod registreringen.
Vi opbevarer dine oplysninger, indtil du ønsker andet, dog i max 5 år.
Oplysningerne opbevares/sendes ikke krypteret.
I tilfælde af du ønsker en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura, kontakt da venligst Sport 24/7 via mail eller telefon.
Dataansvarlige er: Claus Primdahl

Øvrigt

Børn og unge under 18 år skal have forældre eller andre myndige til at foretage købet, på deres vegne.
Alle aftaler indgås på dansk, engelsk, svensk, norsk eller tysk. 

1. GENERELT 

1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Sport247.dk indsamler og behandler oplysninger om dig. 

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Sport247’s hjemmeside, www.sport247.dk 
 
1.3 Sport247 er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Sport247 skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7. 


2. SPORT247’S INDSAMLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER 

2.1 Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål? 

2.1.1 Når du besøger Sport247.dk, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på Hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring. 

2.1.2 Når du køber et produkt, indsamler vi oplysninger om dig, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser. 

2.1.3 Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, afgiver du dit udtrykkelige samtykke til, at vi må indsamle oplysninger om dig, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr. samt oplysninger om, hvad du har købt og eventuelt returneret. 

2.1.4 Vi bruger de oplysninger, som vi indsamler i forbindelse med din tilmelding til nyhedsbrevet til at administrere tilmeldingen, til at tilbyde dig særlige fordele og til direkte markedsføring, herunder for at kunne informere dig om vores produkter og nye varer og til at give dig andre nyheder og informationer, som du har givet dit særskilte samtykke til, at vi må sende til dig. 

2.1.5 Skulle du ikke længere ønske at modtage nyhedsbrevet, kan du uden omkostninger henvende dig direkte til os, eller afmelde i ethvert tilsendt nyhedsbrev 

2.2 Hvad er grundlaget for indsamlingen? 

2.2.1 Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.1, er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen af denne samt tilbyde dig relevante tilbud. 

2.2.2 Vi bruger kun din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering.

2.2.3 Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.2, er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig. 

2.2.4 Vi indsamler kun de i pkt. 2.1.3 nævnte oplysninger, hvis du afgiver dit udtrykkelige samtykke hertil ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

2.3 På Sport247.dk benytter vi os af cookies. Cookies er meget små tekstfiler, som anbringes på din harddisk af en web server. En cookie er i store træk dit identifikationskort - den bruges til at lagre oplysninger som brugernavn, adgangskode og lign. - den hjælper med at huske hvem du er. På den måde bliver det både lettere og hurtigere for dig at bruge vores shop, da du kun 1 gang behøver at indtaste dine brugeroplysninger.

Formålet med brugen af cookies er, at indsamle information om brugen af vores webside, såsom hvilke områder, der oftest bliver besøgt, og hvor lang tid brugeren opholder sig på siden. Dette gøres kun med henblik på hele tiden at forbedre vores side, og dermed også at gi den enkelte bruger en bedre oplevelse og service.

Hvis ikke lagringen af cookies kan accepteres, kan man indstille sin browser til at advare hver gang man bliver tilbudt en cookie, derefter kan man selv bestemme, om man vil modtage den eller ej. Dette gøres som regel under Internetindstillinger. Vær opmærksom på at visse funktioner muligvis ikke vil virke/virke korrekt, hvis cookies slås fra i browseren.


3. BRUG AF DATABEHANDLERE 

3.1 Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Hjemmesiden fx bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet Markedsføring, herunder til re-targeting, og forbedring af Hjemmesiden samt til din bedømmelse af vores produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. 

3.2 En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. 

3.3 Sport247.dk anvender endvidere følgende leverandører i forbindelse med markedsføring og re-targeting: Google Adwords, Facebook, Addwish, Sleeknote, Youtube, Instagram og Mailchimp.


4. DINE RETTIGHEDER 

4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som data-ansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder. 

4.2 Indsigtsretten 

4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer. 

4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. For udlevering af flere kopier opkræver vi et gebyr på DKK 50,00. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til Sport247.dk sammen med dokumentation for, at du er den pågældende person. 

4.3 Retten til berigtigelse 

4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret. 

4.4 Retten til sletning 

4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke til din tilmelding til vores nyhedsbrev. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger. 

4.5 Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring 

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte. 

4.6 Retten til dataportabilitet 

4.6.1 Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med: 

• at du køber et produkt af os, jf. pkt. 2.5, eller 
• at du afgiver dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.2.2

4.7 Retten til indsigelse 

4.7.1 Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen heraf. 

4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine person-oplysninger, som vi behandler med henblik på direkte markedsføring, jf. pkt. 2.1 og pkt. 2.8. 

4.7.3 Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling. 

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke 

4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.2.22-2.22.4. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, skal du være opmærksom på, at vi i visse tilfælde kan være berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2. I sådanne tilfælde vil du blive orienteret herom. 

4.8.2 Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@sport247.dk

4.9 Retten til at klage 

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. 

5. SLETNING AF PERSONDATA 

5.1 Såfremt du ikke gør brug af vores Hjemmeside i en periode på 3 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig. Hvis du har givet din tilladelse til markedsføring (e-mail, SMS, telefon), og så længe vi har din tilladelse.

For at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen gemmer vi ordrehistorik i 7 år fra udgangen af regnskabsåret eller så længe vi er forpligtet til for at overholde de fornødne juridiske krav.

Vi benytter en række tredjeparter til behandling og opbevaring af data. Disse betroede partnere behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi kræver, at alle tredjeparter har de optimale tekniske og operationelle sikkerhedsforanstaltninger til beskyttelse af personhenførbare data og at de har en databehandleraftale.

5.2 Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring fx pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2.


6. SIKKERHED

6.1 Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

6.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.


7. KONTAKTOPLYSNINGER

7.1 Sport247.dk er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden. 

7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte: 

Sport247.dk 
Nørregade 51 
7800 Skive
Tlf. nr.: 41 43 0247
E-mail: Info@sport247.dk


8. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN

8.1 Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Sport247 under handelsbetingelser og persondatapolitik rubrikken.

8.3 Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Sport247, og dine personoplysninger kan blive slettet. 


9. VERSIONER

9.1 Dette er version 1 af Sport247’s persondatapolitik dateret den 24. maj 2018.

Fri fragt v/ køb over 499,-
Fragt fra 35,- i Danmark
Fuld returret i 30 dage
★★★★★
Trustpilot Fremragende